کسب رتبه کشوری سما سراب در حوزه فعالیت های فرهنگی

کسب رتبه چهارم کشوری فعالیت های فرهنگی توسط دانشکده سما سراب

به گزارش روابط عمومی دانشکده سما سراب گردهمایی معاونین و مدیران دانشکده های سما سراسر کشور و یادواره شهدا در روزهای شنبه و یکشنبه 24 و 25 شهریور ماه ۹۷ به میزبانی واحد کرمانشاه برگزار شد.
در این همایش دو روزه ابتدا مراسم یادواره شهدای سراسر کشور با حضور امام جمعه کرمانشاه و نماینده ولی فقیه در استان آیت الله علما و برخی نمایندگان مجلس،امیران ارتش ، رییس دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه ، رییس سازمان سما اقای دکتر منظری توکلی و مسولین فرهنگی سازمان سما برگزار شد و از خانواده شهدای گرانقدر از سراسر کشور تجلیل به عمل آمد.
سپس کارگاه های فرهنگی ویژه مسولان فرهنگی برگزار گردید.
در پایان این گردهمایی نتایج ارزیابی فرهنگی دانشکده های سما در سال 96 اعلام شد و دانشکده سما سراب از استان آذربایجان شرقی توانست در بین دانشکده های با درجه متوسط رتبه چهارم کشوری را کسب نماید و از آقای علیرضا پرتوی مسئول امور فرهنگی سما سراب با اهدای لوح سپاس تقدیر به عمل آمد.

آذربایجان شرقی، شهرستان سراب، خیابان آزادی، جنب دادگستری
ایمیل : info@samasarab.ac.ir